witam.
coraz więcej pokazuje się postów opisujacych możliwość
podpięcia różnych urządzeń do słuchania muzyki pod nasze
fabryczne i niefabryczne radia więc pozwoliłem sobie na zamieszczenie
ankiety.
Wiem ze można ją w nieskończoność rozbudowywać ale głównym
zamiarem jest sprawdzenie czy częściej słuchamy radia czy
nagrań na CD lub innych podpietych urządzeniach
50%/50%
zależy czy wysłucham już wszystkiego co mam na płycie , bo mam zmieniarkę w bagażniku i mi się nie chce chodzić i zmieniać, a segregator z płytami na pokładzie jest
a radia dla nowych hiciorów no i jakieś wiadomości
Tylko USB.
dzisiaj nie wyobrażam sobie żonglowania płytami CD Wkładam PenDrive i po sprawie, tylko powoli robi się zbyt mało pojemny i trzeba pomyśleć nad większym.
U mnie w samochodzie istnieje tylko radio, a dokładniej "Trójka". Muzyka w aucie z innych źródeł dla mnie nie istnieje do tego stopnia, że sprzedałem CD/MP3 Sony na kaseciaka SKODA SYMPHONY
Osobiście jestem wielkim fanem dobrze dobrej i dobrze brzmiącej muzyki (niektórzy określają takich mianem audiofili, ale za takiego się nie uważam). Dlatego też wg mnie słuchanie muzyki musi mieć swoją oprawę: wygodna sofa, przyciemnione światło itp. Nie wyobrażam sobie słuchać swoich ulubionych płyty stojąc w korku, czy przy szumie opon lub warkotu silnika... to nie dla mnie. I nie zmieni tu tego obojętnie jaki sprzęt zainstalowany w aucie...
Ps. Uprzedzając przyszłe pytania, czy słuchałem dobrego sprzętu w aucie - owszem... w poprzednim aucie miałem sprzęt wart parę zł, ale chyba wyrosłem z umc umc umc...
A ja jak jeżdżę po mieście to raczej słucham radia(z racji częstego ściągania panelu, żałuję ze nie kupiłem radia z wyjściem USB z tyłu). A jak gdzieś dalej to USB.CD
ja słucham muzy z CD-MP3 i USB oraz CD, a ponadto jeszcze leci CB-radio i navi czasami dochodzi telefon :P a jeśli już odpalę radio to RMF FM, bo słucham ich od samego początku istnienia stacji Nienawidzę reklam, więc dlatego radio na dalszym planie...
Komentarz